Programma

Street Art Project – Bastardilla & Ericailcane (CO & IT)

Al 5 jaren is het Miramiro affichebeeld een unieke creatie van een straatartiest. Al even lang komt die artiest telkens naar Gent om een prachtige mural te schilderen op een gevel als blijvende herinnering aan de festivaleditie. Top straatartiesten uit binnen- en buitenland lieten hun stempel achter in Gent en met enige fierheid kunnen we melden dat alle kunstwerken nog steeds te bewonderen zijn.

Voor de 5de verjaardag nodigen we u uit om op uw stalen ros te springen voor een mini tentoonstelling.

1     2014: Ericailcane (IT) & Bastardilla (CO) – Desiré Fiévéstraat

2    2015: Pso-Man (BE) – Stoppelstraat

3    2016: Aryz (ES) – Denderlaan

4    2017: Bisser (BE) – Berouw

5    2018: Bastardilla (CO) & Ericailcane (IT) – Ham

En met het sterke geslacht als rode draad doorheen deze festivaleditie konden we niet anders dan een vrouw uitnodigen dit jaar. Nadat ze in 2014 de allereerste Miramiro creëerden, komen Bastardilla en Ericailcane terug om het jubileum te vieren in stijl.

Zij, een straffe madam uit Colombia is internationaal bekend voor haar sierlijke figuren en vooral ook de sociale vragen en worstelingen die ze aanklaagt met een sprookjesachtige penseelstreek.

Hij, een Italiaanse virtuoos die reeds sinds zijn kindertijd een unieke universum gecreëerd heeft waarbij de mens zeker nog iets kan opsteken van de andere levende wezens op onze planeet. Kom zeker eens langs om ze beiden aan het werk te zien, maar houd de sociale media van Miramiro in de gaten voor het verloop van de muurschildering want we zijn at afhankelijk van het Belgische weer.

http://www.bastardilla.org/
http://www.ericailcane.org/

Coproducent:
Miramiro

Met dank aan:
Askit Communications en Woon in Gent

 

Zaterdag 14 juli     14u tot 22u
Zondag 15 juli        14u tot 22u
Maandag 16 juli     14u tot 22u
Dinsdag 17 juli       14u tot 22u

Doorlopend
Alle leeftijden

Ham 165

Deze voorstellingen zouden je ook kunnen interesseren

WordPress Lightbox Plugin