Nieuws

31-05-2018 – Programma 2018 bekend!

Deze festivaleditie wordt er één met een stevige portie sterke vrouwen. Er zal gegarandeerd kippenvel zijn bij het zien van de oude circustechniek, haarhangen, door de dames van Capilotractées. De vrouwelijke Gandini’s jongleren met Indische bharatanatyam dans en percussie in hun nieuwe voorstelling SIGMA.  En in de Machariuskerk leert Chloé Moglia ons over de waarde van traagheid en tijd nemen.

Voor de jongsten komt dit jaar Carnivale naar Miramiro. Zij brengen reuzenschildpadden, kermismolens en een rariteitenkabinet vol met uitsterven bedreigde wezens mee. Full Stop Acrobatic Theatre presenteren hun nieuwe voorstelling Boeksoep waarin ze kinderen meenemen in de wondere wereld van boeken en sprookjes.

Lance moi dans l’air zoekt een evenwicht tussen gevoeligheid en verbinding. Voor uw portie adrenaline moet u dan weer bij BalTrap zijn. Zij spelen met gevaar en houden zich absoluut niet aan de regels. De clown in Only Bones heeft een wel zeer plooibaar gezicht. Lachsalvo’s gegarandeerd. En nog veel meer…

Miramiro – Miracles Matter

WordPress Lightbox Plugin