Logo Miramir0
 
Logo MiramirO
EN

Solliciteren

Share/Bookmark
WIL JIJ HELPEN BIJ DE REALISATIE VAN ONS FESTIVAL?

Dat komt dan goed uit, want zoals elk jaar zoeken wij gemotiveerde mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Tijdens de werkuren voorzien wij koude of warme maaltijden en drankbonnen. Bovendien ontvangt u een exclusief festival T-shirt!

Vrijwilligers (+16j)

Onze vrijwilligers worden voornamelijk ingezet bij het begeleiden van de buitenlandse straattheatergroepen: de artiesten op het juiste tijdstip naar de juiste plaats brengen en hen als tolk bijstaan. Enige talenkennis, van Frans en/of Engels, is dus wel aan te raden. Verder staan de vrijwilligers ook in voor het informeren van het publiek en de avondkassa van betalende voorstellingen en als vrijwilliger sta je altijd op de eerste rij.

Spreekt dit u aan om alleen of samen met uw vrienden in een gemoedelijke sfeer mee te helpen, vul dan het sollicitatieformulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Jobstudenten (+18j)

Voor het festival in de maand juli zijn wij steeds op zoek naar technisch geschoolde krachten, bar medewerkers en nachtuilen. 
Indien u dit wenst, kunt u het sollicitatieformulier invullen, dan contacteren wij u zo snel mogelijk.

Stagiairs (+18j)

Tijdens de periode januari-juli werken we met stagiairs voor de praktische en promotionele voorbereiding van ons festival in juli. Voor 2016 werden de stageplaatsen reeds ingevuld.