Logo Miramir0
 
Logo MiramirO
EN

Festival 2013


 • MiramirO Fanfare CabriO
  Die Verdammte Spielerei (BE) & Suzy (NL) MiramirO Fanfare CabriO

  Vlaanderen's beste straatfanfare Die Verdammte Spielerei spelen de sterren uit de hemel vanuit hun 'cabriobus' Suzy. Voor ze hun wereldtournee aanvatten kunt u ze nog eenmaal in outfit komen bewonderen en beluisteren in de Gentse Feesten Parade.

 • Music for Fireworks - The Assassination of Greed
  Dewico & The Subs (BE) Music for Fireworks - The Assassination of Greed

  Voor de 13de editie van het vuurwerk verhuizen we naar een nieuwe locatie. The Subs maakten de compositie voor het lichtspektakel van Dewico. De kans dat het vuurwerk dus eindigt in een dansparty is bijzonder groot.

 • Sol, een mini opera
  Living Lines (BE) Sol, een mini opera

  In de binnentuin van de Sint-Baafsabdij zorgen de Vuurmeesters voor een decor waar vuurinstallaties een vooraanstaande rol spelen. Oude stenen, vuur, muziek en een echte operadiva vormen samen het unieke kader voor deze voorstelling over Copernicus.

 • Kumulus
  Kumulus (FR) Kumulus

  Vreemde mensachtige figuren uit de bergen van Centraal-Europa komen toe onder strenge bewaking. Hun laatste bestemming is: de kooi.

 • Le Cirque Démocratique de la Belgique
  Cie. Pol & Freddy (BE) Le Cirque Démocratique de la Belgique

  Een erg Belgische circustheatervoorstelling geïnspireerd op het Belgische wereldrecord: langste periode zonder regering. De democratie wordt ten top gedreven: het publiek kan stemmen en meebeslissen over zowel vorm als inhoud.

 • Romeo & Julia: De Fotoroman
  Dos Ipados (BE) Romeo & Julia: De Fotoroman

  In samenwerking met Herwig Deweerdt en studenten van de Hogeschool Gent maken we een fotoroman. Iedereen die zin heeft, kan meespelen in deze grootse tragedie. 's Avonds kan je de fotoroman met je acteerdebuut op deze website downloaden.

 • OOups!
  Cia. Jordi L. Vidal (BE) OOups!

  Via een combinatie van dans, fysiek theater, acrobatie, beatbox en jongleren brengt OOups! een ode en eerbetoon aan de stunteligheid. Twee nette heren in een keurig maatpak gaan een gevecht aan.

 • Working Class
  Cirque-Cirqulaire (BE) Working Class

  Benjamin Rummens neemt je mee in een akelig herkenbaar universum. Hij vertelt het verhaal van een man met zijn gewoontes die schijnbaar geleefd wordt door zijn dagtaak. Maar door toeval wijkt hij hiervan af, met alle gevolgen van dien...

 • Le Souffle Sans Frontière
  De Vieze Gasten & Fanfare Picarde (BE) Le Souffle Sans Frontière

  Samen met het festival Sortilèges in Ath werkt MiramirO aan een gezamenlijk muzikaal project. Helaas, het project is momenteel voor onbepaalde tijd uitgesteld.

 • Bzzz'T
  De Spiegel (BE) Bzzz'T

  Bzzz’T is een muziektheatervoorstelling in openlucht voor jonge gezinnen. Drie onderzoekers nemen jullie mee op ontdekkingstocht naar de wondere wereld van insecten. Max 60 plaatsen dus wees op tijd. Vol is vol!

Vorige