Logo Miramir0
 
Logo MiramirO
EN

Festival 2012


 • Gentse Feesten Parade 2012
  Fadunito's Wheel Chair Club (ES/BE) Gentse Feesten Parade 2012

  Vergezel onze rolstoel in de stoet en zie wat dit beeld teweegbrengt bij voorbijgangers. We verzamelen voor een positieve betoging op 14 juli om 13u30 in de Kartuizerlaan.

 • Fireworks
  Jef Neve & Dewico (BE) Fireworks

  Voor het grote vuurwerk van 21 juli schreef Jef Neve een nieuwe compositie voor een symfonische bezetting met speciale aandacht voor de percussie-instrumenten.

 • Wees Gegrot
  Kurt Defrancq (BE) - tekst en regie van Wim De Wulf Wees Gegrot

  Vanuit de put is er maar één uitweg: naar boven, want dieper dan de bodem kunnen we niet gaan. Ontdek hem, die bodem, onder begeleiding van Dr. Franck, uw emospeleoloog.

 • Allez Allez, Roulez!
  Griet Desutter & Herwig Deweerdt (BE) Allez Allez, Roulez!

  Angèle vertelt haar verhaal en dat van haar familie die generaties lang met kermisattracties de kost probeerde te verdienen: met wonderolie, een toverlantaarn, de vrouw met drie borsten, de sterkste man ter wereld…

 • Caffè Ripopolo
  Circo Ripopolo (BE) Caffè Ripopolo

  Giancarlo en Gabriële geven de toeschouwers de kans om deel uit te maken van hun creatie, waarbij ze fantasierijk aan de slag gaan met objecten, muziek, plannen, publiek en alles wat met koffie te maken heeft.

 • De Gids
  La Reial (ES) De Gids

  Deze gidsbeurt is een aanrader van formaat! Een audioapparaat functioneert als gids en loodst ons door de museumruimtes. Maar vertelt de gids ons wel iets over de aanwezige kunstwerken?

 • SUSPEND'S
  In-Senso (FR) SUSPEND'S

  Twee danseracrobaten creëren een dialoog in een poëtische verticale dans. Hun dans is een spel van gewichtsloosheid die een dialoog creëert tussen hun beide lichamen.

 • Mister More, Lady Less
  Studio ORKA (BE) Mister More, Lady Less

  Mister More, Lady Less is een humoristisch detectiveverhaal in een wereld van shoppers en veel te drukke mensen. Een verhaal over tijd willen, tijd zoeken, tijd vinden voor elkaar.

 • Cucinema
  Laika & Circo Ripopolo (BE) Cucinema

  Laika en Circo Ripopolo gunnen het publiek een blik in hun heerlijk chaotische keuken. In een onvervalste sfeer van cabaret met live pianomuziek rest het publiek niets anders dan het plezier van deze voorstelling ongegeneerd te smaken.

 • Amortale
  Circus Ronaldo (BE) Amortale

  In ‘Amortale’, de nieuwe voorstelling van Circus Ronaldo komt het marionettentheater uit ‘Fili’ opnieuw tot leven. ‘Amortale’ is een voorstelling in levensbedrijven en liefdestaferelen.

Vorige