Logo Miramir0
 
Logo MiramirO
EN

Professionelen en artiesten

Share/Bookmark

Hoe deelnemen aan MiramirO 2016 voor Artiesten?

Aandacht: het programma voor het festival 2016 is volledig. Niettemin kunnen steeds voorstellen gemaild worden voor het programma 2017.

Het programma van MiramirO bestaat, behalve eigen productie en coproducties, uit voorstellingen die de programmatoren uitgenodigd hebben na ze gezien te hebben tijdens hun prospectie. Groepen en artiesten kunnen hun voorstellingen op volgende manier onder onze aandacht brengen:

Stuur een mailtje naar miramiro@miramiro.be:

  • Voeg een korte omschrijving van de voorstelling toe.
  • Bezorg naast het voorstel zoveel mogelijk informatie zoals biografisch materiaal, referenties, financiële informatie, film- en fotomateriaal,…
  • Voeg uw speellijst toe en nodig de artistieke leiding en programmator uit zodat ze de voorstelling zelf kunnen bijwonen.
  • Wij programmeren geen muziek en hebben geen OFF festival.

Alle aanvragen worden behandeld. Indien uw aanvraag interessant blijkt zal de artistieke leiding contact met u opnemen. Gezien wij een groot aantal aanvragen ontvangen is het voor ons niet mogelijk ze allemaal te beantwoorden. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Registratie professionelen

Bent u organisator van een festival of bent u op een andere manier professioneel actief in onze sector, stuur een mailtje naar miramiro@miramiro.be.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om u op gepaste wijze te ontvangen als gast op ons festival.