Logo Miramir0
 
Logo MiramirO
EN

Nieuws


 • Ook tickets aan de festivalkassa's
  Jul-23 Ook tickets aan de festivalkassa's

  Indien u er niet in slaagde om een ticket te kopen in voorverkoop, bij Uitbureau, kan u terecht bij de kassa's op de festivalsite tot een half uur voor de aanvang van de voorstelling.

 • Groen festival
  Jul-21 Groen festival

  Waar veel mensen samenkomen, ontstaat veel afval. Ook MiramirO vormt daarop geen uitzondering. Door de aanwezigheid van veel mensen op 1 plaats op hetzelfde moment is er een enorme afvalproductie, uitstoot door transport, verbruik van water en energie, enz. Wij proberen zo goed en zo kwaad mogelijk de negatieve effecten daarvan te beperken.

 • Vlotte opbouw
  Jul-21 Vlotte opbouw

  Dankzij de gemotiveerde ploeg technici verliep de opbouw behoorlijk vlot. Onder leiding van Klaas van Doorne en Koen Deveux werd maandag en dinsdag alle infrastructuur opgezet. Op woensdag installeerde al een deel van de artiesten hun materiaal op de sites.

 • Opening Gentse Feesten
  Jul-16 Opening Gentse Feesten

  Gisteren overhandigde burgemeester Termont de sleutel van de stad aan schepen Decaluwé. De Stille Fanfare was er ook bij!

 • Workshops afgelast!
  Jul-15 Workshops afgelast!

  Wegens een gebrek aan kandidaten werden de workshops Kuitbeen en Clownsbende spijtig genoeg afgelast. U kunt met uw kinderen vanaf 3 jaar wel nog terecht bij de Circusworkshops & Kleuterpiste op de Sint-Baafssite.

 • Uit met Vlieg
  Jul-13 Uit met Vlieg

  Zoek naar de 'Vlieg' in ons programmaboekje en je weet direct waar naartoe gevlogen, als je jonger dan 12 jaar bent. En ja, MiramirO laat je dit jaar echt vliegen! Het Franse gezelschap Aérosculpture komt met een echte zeppelin het festival 'invliegen'. Kom zelf eens proberen in 't Kuipke. Dan kan je nadien 'stoefen': "Ik heb niet gelogen! Ik heb echt gevlogen!"

 • De schat van Vlieg
  Jul-08 De schat van Vlieg

  Tijdens en tussen de voorstellingen van het festival door, kan je de schat van Vlieg zoeken op de Sint-Baafssite. Zit hij verstopt in 'El Laberint'? Is de Aéroplume er mee gaan vliegen? Of heeft de vlooientemmer hem stiekem ontvreemd?

 • Tickets te koop!
  Jul-01 Tickets te koop!

  De meeste attracties en spektakels op het MiramirO festival zijn gratis. Vier vertoningen vormen daar een uitzondering op. Bestel tijdig, de voorstellingen lopen snel vol! Toegangstickets zijn te koop voor: 'La Ville qui Respire' van Rode Boom (€ 6), 'Schraapzucht' van Tuig (€9), 'Vieze Verol Tjes' van Compagnie KAiET! (€9) en 'This Appearing Life' van Kokliko'Theatre en Zeepcompagnie (€4).

 • Affiche MiramirO 2011
  May-05 Affiche MiramirO 2011

  De affiches van MiramirO worden de laatste jaren ontworpen door Fabien Audooren en Tom Van Nuffel. Dit jaar lieten ze zich inspireren door het Franse gezelschap La Chouing en hun voorstelling 'Cendres'.

 • Dromen
  Apr-12 Dromen

  Nog 100 dagen om te dromen... van een droomspektakel