Logo Miramir0
 
Logo MiramirO
EN

Nieuws


 • Laat de Gentse Feesten Parade 2012 maar beginnen!
  Jul-10 Laat de Gentse Feesten Parade 2012 maar beginnen!

  Wij hebben alvast alles in gereedheid gebracht voor de Gentse Feesten Parade 2012 op 14 juli om 13u30 in de Kartuizerlaan.

 • MiramirO maakt zelf het mooie weer
  Jul-09 MiramirO maakt zelf het mooie weer

  Terwijl er uit verschillende hoeken wordt gedreigd met processen tegen weermannen, hoor je MiramirO niet klagen over het sombere weer. Een aantal van onze voorstellingen zijn binnen en gaan dus sowieso door.

 • La Guardia Flamenca brengt CLUB FLAMINGO
  Jul-05 La Guardia Flamenca brengt CLUB FLAMINGO

  La Guardia Flamenca is terug van jaren spelen in het buitenland met hun nieuwe voorstelling 'Club Flamingo': intense dansen, opzwepende ritmes en bedwelmende gitaarklanken, maar ook Spaanse copla's, jazzy zangnummers en de nodige Spaanse dramatiek.

 • Wees Gegrot - Kurt Defrancq
  Jul-05 Kurt Defrancq (BE) - tekst en regie van Wim De Wulf Wees Gegrot - Kurt Defrancq

  Benieuwd wat Kurt Defrancq dit jaar brengt en vooral waar? Breng alvast een dikke trui mee, want je zal letterlijk en figuurlijk rillen van plezier.

 • Rolstoelgebruikers nemen de Gentse Feestenstoet over!
  Jun-06 Rolstoelgebruikers nemen de Gentse Feestenstoet over!

  MiramirO roept alle rolstoelgebruikers op om op zaterdag 14 juli 2012 vanaf 14u massaal deel te nemen aan de Gentse Feesten stoet. We vormen de stoet om tot een positivo betoging.

 • Start ticketverkoop
  Jun-01 Start ticketverkoop

  Het festival komt steeds dichter bij, dit betekent ook de start van onze ticketverkoop.

 • Persconferentie MiramirO 2012 was een succes
  May-31 Persconferentie MiramirO 2012 was een succes

  Vandaag stelde MiramirO het festivalprogramma van MiramirO 2012 voor aan de aanwezige pers en genodigden.

 • Festivalprogramma online op donderdag 31 mei
  May-29 Festivalprogramma online op donderdag 31 mei

  Donderdag stellen we op onze persconferentie het programma van MiramirO 2012 voor aan pers en genodigden. Nog 2 dagen wachten en het programma is online raadpleegbaar...

 • MiramirO zoekt acteurs voor De Gids
  May-25 MiramirO zoekt acteurs voor De Gids

  MiramirO zoekt acteurs voor luisterspel “De Gids” in het Huis van Alijn. De Gids speelt zich af in een museum. Het publiek wordt uitgenodigd voor een bezoek met een audiogids. Maar hetgeen verteld wordt in de hoofdtelefoon gaat niet over de kunstobjecten, sculpturen of schilderijen… het is een verhaal over de mensen in het museum, hun persoonlijkheid, hun verhaal en relaties.

 • Leuven in Scène 26-27 mei 2012
  May-24 Leuven in Scène 26-27 mei 2012

  Leuven gaat een prachtig pinksterweekend tegemoet. Het is twee jaar uitkijken geweest naar editie 5 van Leuven in Scène. Het internationaal openluchtfestival zorgt op zaterdag 26 en zondag 27 mei voor sfeer en spektakel in de binnenstad. Het niveau is traditioneel zeer hoog, de variatie is groot en het weer is – wonderwel - altijd prima. Zoals steeds stelt MiramirO het programma samen.